ΓΙΟΡΤΗ

Γιορτή σήμερα 26/6, δείτε ποιος γιορτάζει σήμερα Κυριακή και αύριο

Ποιος γιορτάζει σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου; Αναρωτιέστε ακόμη ποιος έχει γιορτή σήμερα 26/6; Δείτε παρακάτω τις γιορτές με βάση το ημερολόγιο. Άλλη μία μέρα ξεκινά και είναι η ιδανική ευκαιρία ...

Γιορτή σήμερα 18/6, ποιος γιορτάζει σήμερα (Σάββατο 18 Ιουνίου)

Ποιος γιορτάζει σήμερα; Σε αυτό το άρθρο, σας ενημερώνουμε για την γιορτή σήμερα 18/6 (Σάββατο). Ψάχνετε ποιος έχει την τιμητική του σήμερα; Δείτε παρακάτω ποιος γιορτάζει σήμερα και τι γιορτή ...

Page 1 of 12 1 2 12

Προτεινόμενα

Γιορτή σήμερα – Διαβάστε ποιος γιορτάζει σήμερα

Δείτε όλες τις γιορτές για αυτή την εβδομάδα και μάθετε όλα τα νέα για το εορτολόγιο. Ποια γιορτή είναι σήμερα, ποιος γιορτάζει αύριο..

Η ιστοσελίδα μας, σας φέρνει όλα τα νέα σχετικά με τις γιορτές του Ελληνικού ορθόδοξου εορτολογίου για το τρέχον έτος. Βρείτε τρόπους να ευχηθείτε στους οικείους σας και μάθετε πότε είναι η επόμενη γιορτή.

Οι γιορτές της εβδομάδας

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τι γιορτή είναι σήμερα, ποιοι γιορτάζουν σήμερα και ποιος άγιος γιορτάζει σήμερα.

Βρείτε όλες τις γιορτές και όλες τις αργίες στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε ποιά μνήμη γιορτάζουμε σήμερα και ποιος άγιος έχει τη εορτή του, στα τελευταία νέα μας.

Όλα τα νέα, σχετικά με τους προστάτες και την γιορτή τους. Αναρωτιέστε ποιός γιορτάζει και πότε είναι η επόμενη εορτή της Ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος;

Γρηγοριανό Ημερολόγιο – Όλες οι γιορτές που περιλαμβάνει

Η Εκκλησία περιλαμβάνει 2.800 ονόματα στο σύνολο του εορτολογίου της, ενώ περιλαμβάνει και 64 ημέρες που έχουμε γιορτές για ειδικές περιπτώσεις, όπως την ημέρα του πατέρα και την γιορτή της μητέρας, για παράδειγμα.

Ποιος γιορτάζει αύριο;

Στο Newera, σας ενημερώνουμε πρώτη για τις γιορτές που ακολουθούν με βάση το γρηγοριανό ημερολόγιο, έτσι ώστε να μην ξεχάσετε να στείλετε τις ευχές σας σε όσους αγαπάτε, είτε είναι κοντά σας, είτε μέσω μηνύματος.

Στο ημερολόγιο, υπάρχουν και μέρες, οι οποίες δεν έχουν κάποια γνωστή γιορτή και έχουμε φροντίσει να σας ενημερώνουμε αντίστοιχα και για αυτές, με βάση την Εκκλησία της Ελλάδος και την οριοθέτηση των εορτών ανά ημέρα και μήνα στο αντίστοιχο ημερολόγιο.