Αθλητικά

ΠΑΟΚ Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

ΠΑΟΚ Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

ΠΑΟΚ Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τον Ολυμπιακό υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των playoffs. Χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο είναι το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με...

Τα σημαντικότερα αθλητικά νέα, μαζεμένα σε μία σελίδα. Όλες οι ειδήσεις Αθλητικές ειδήσεις, μαζί με ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τα άλλα αθλήματα, συνοδευόμενο από αρθρογραφία

Αθλητικά νέα – Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ

Το μπάσκετ πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα το 1918 μέσω της ΧΑΝ -κυρίως- και του “οίκου του στρατιώτη”. Στο Newsera, σας φέρνουμε όλα τα νέα από το Μπάσκετ, μαζί με τα highlights αγώνα.

Highlights αγώνα – Ποδόσφαιρο

Στο site μας θα βρείτε νέα για τα highlights των αγώνων ποδοσφαίρου. Για την ιστορία, το 1960 δημιουργήθηκε πρώτη φορά η μόνιμη κατηγορία, Α΄ Εθνική με τη μορφή που διατηρεί ως σήμερα, στο ποδόσφαιρο. Το 1980 το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε πρώτη φορά επαγγελματικό μέσω της ΕΠΑΕ και έτσι προέκυψαν τα αθλητικά νέα, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.

Νέα ποδοσφαίρου

Βρείτε όλα τα hightlights αγώνων στο site μας. Όλα όσα έγιναν στην Α και στην Β Εθνική αλλά και στους τοπικούς αγώνες. Πλήρης κάλυψη ποδοσφαιρικής σκηνής.

Στο Newsera, σας προφέρουμε ενημερώσεις και για αγώνες μπάσκετ στα αθλητικά νέα. Οι εξελίξεις στους αγώνες, στις μεταγραφές και τα hightlights αγώνων μπάσκετ, είναι μόνο μερικά από τα θέματα της ειδησεογραφίας μας.

Νέα μπάσκετ

Το άθλημα που αγαπάμε! Το μπάσκετ αποτελεί το εθνικό σπορ της Ελλάδας. Χαρά, λύπη, απογοήτευση ανατριχίλα, αγωνία μα πάνω από όλα υπερηφάνεια είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που προκαλεί το μπάσκετ μέσα από αθλητικά νέα.

Όλοι θυμόμαστε τις στιγμές του Eurobasket με την Ελλάδα στα ύψη της αθλητικής διοργάνωσης, σε ένα άθλημα που διαχρονικά σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο φέρνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη χώρα. Το μπάσκετ γνώρισε πολλούς, ξεχωριστούς ήρωες από την Ελλαδα.

Προτεινόμενα