Δικαιολογητικά

Το briefing της εβδομάδας - Τα νέα μέτρα, τριετίες, myDATA, POS, αποφάσεις ΔΕΔ κ.ά. (22.09.2023)

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ) – Η «έξτρα» πληρωμή που θα λάβετε!

Με έξτρα πληρωμή ξεκινάει ο Δεκέμβριος για τους δικαιούχους ΚΕΑ ( Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ) Στο νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων με τίτλο Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας,...

Επίδομα-παιδιού-2022.-Πότε-πληρώνεται-η-πέμπτη-Ε-δόση

Επίδομα Παιδιού 2022 – Οι δικαιούχοι για την «έξτρα δόση»

«Έξτρα δόση» για το Επίδομα Παιδιού 2022 θα δουν τον Δεκέμβρη, οι δικαιούχοι. Στο νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων με τίτλο Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων...

Πληρώνονται-οι-συντάξεις-Οκτωβρίου-2022-ΙΚΑ,-Δημοσίου

Ποιά είναι τα όρια ηλικίας για μειωμένη σύνταξη;

Εάν θέλετε να βγείτε στην σύνταξη πρόωρα, δείτε τα όρια ηλικίας για χορήγηση μειωμένης σύνταξης σε δημοσίους υπαλλήλους που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα έως 31 Δεκεμβρίου 2012 Στο νομοσχέδιο του...

Σε λειτουργία το Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης Αττικής από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Προσωπικός βοηθός ΑΜΕΑ – Όλες οι πληροφορίες του προγράμματος

Όλη η διαδικασία για τον προσωπικό βοηθό ΑΜΕΑ. Δείτε που κάνουμε αίτηση για προσωπικό βοηθό; Άνοιξε η πλατφόρμα του προσωπικού βοηθού ΑΜΕΑ για όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση...

ΕΝΦΙΑ 2022: Τέλος χρόνου σήμερα - Οδηγίες για πληρωμή και Εκτύπωση

ΕΝΦΙΑ 2022: Τέλος χρόνου σήμερα – Οδηγίες για πληρωμή και Εκτύπωση

ΕΝΦΙΑ 2022: Τέλος χρόνου σήμερα. Οδηγίες για πληρωμή και Εκτύπωση. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να εντοπίσουν πιθανά λάθη και στη συνέχεια να προχωρήσουν στη διόρθωση του Ε9. Διαβάστε...

Τα δικαιολογητικά για κάθε επίδομα και υπηρεσία. Δείτε τι χαρτιά θα χεριαστείτε για να πάρετε το κάθε επίδομα στο site μας.

Δικαιολογητικά – Δείτε τι χρειάζεστε

Σας παρουσιάζουμε όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε για την ΔΟΥ, την εφορία, το επίδομα στέγασης, επίδομα θέρμανσης, ανεργείας και όλα όσα που θα χρειαστείτε για κάθε είδους επίδομα και διαδικασία στο ΚΕΠ.

GOVGR και δικαιολογητικά για επίδομα

Ψάχνετε τι απαιτείται για την κατάθεση αίτησης έκδοση διαβατηρίου; Στο Newsera, θα βρείτε άρθρα και πληροφορίες για όλα τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε για διαβατήριο, ταυτότητα και άλλες εκδόσεις.

Το επίδομα θέρμανσης και το επίδομα ανεργίας είναι μόνο λίγα από αυτά. Δείτε τι θα χρειαστείτε για το επίδομα τέκνου και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί για την έκδοση δικαιολογητικών επιδόματος θέρμανσης.

Επίδομα σύνταξης – Τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε

Οι συντάξεις και τα επιδόματα χρειάζονται μια λίστα από δικαιολογητικά. Διαβάστε πρώτοι τα τελευταία νέα σχετικά με τον ΟΠΕΚΑ, συντάξεις ΟΓΑ και αναδρομικά.

Όλα τα επιδόματα, για τα οποία θα βρείτε πληροφορίες στην σελίδα μας: Επίδομα Στέγασης, Αναπηρικά επιδόματα, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Γέννας, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Υπάρχουν επίσης μείζουσας σημασίας επιδόματα και δικαιολογητικά, για τα οποία το Newsera σας πληροφορεί συνεχώς. Αυτά είναι το Επίδομα αναδοχής, το επίδομα γέννησης, τα έξοδα κηδείας και το επίδομα για την κηδεία, το επίδομα ομογενών και η σύνταξη σε Ανασφάλιστους Υπερήλικες.

Μερικά ακόμη επιδόματα που θα μάθετε πληροφορίες για αυτά, είναι τα παρακάτω:

  • Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων
  • Επίδομα ομογενών-προσφύγων

Η ομάδα του Newsera, κρατάει ανανεωμένες όλες τις πληροφορίες για τα επιδόματα, έτσι ώστε να έχετε πάντα «φρέσκες» πληροφορίες για αυτά. Μάθετε πρώτοι πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις στους δικαιούχους.

Προτεινόμενα