Δικαιολογητικά

επιταγη ακριβειας

Ακρίβεια και επίδομα παιδιού A21 – διπλή δόση στους δικαιούχους

Η ακρίβεια φέρνει.. διπλή δόση στο επίδομα παιδιού A21. Έκτακτη ενίσχυση θα δοθεί τον μήνα Απρίλιο από την κυβέρνηση στους δικαιούχους για το επίδομα τέκνου. Συγκεκριμένα, σχεδόν μισή δόση παραπάνω...

ekakto doro pasxa

Επιδότηση – Επιταγή ακρίβειας, επίδομα ενέργειας, επιδότηση καυσίμου, αγρότες

Επιδότηση και τα νέα μέτρα με όλες τις επιδοτήσεις. Είναι γεγονός - Κλείδωσαν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης. Συγκεκριμένα, υπάρχουν έξι κατηγορίες με νέα...

επίδομα βενζίνης

Freedom pass για καύσιμα: Πως θα πάρω επίδομα βενζίνης (επιδότηση καυσίμων);

Επίδομα βενζίνης (επιδότηση καυσίμων) υπό την μορφή freedom pass, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Πρωθυπουργό, με εκατομμύρια δικαιούχους, αλλά δεν διευκρινίστηκε πώς θα το πάρουμε.. Δείτε πώς θα πάρετε επίδομα βενζίνης...

συντάξεις Μαΐου 2022

Επιταγη ακριβειας 300€ – Πότε πληρώνεται έκτακτο επίδομα, οι δικαιούχοι

Επιταγή ακρίβειας - Οι δικαιούχοι Επιταγή ακρίβειας (έκακτο επίδομα) 300 ευρώ : σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, το έκακτο επίδομα θα πάρουν τα οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χακροχρόνια...

Τα δικαιολογητικά για κάθε επίδομα και υπηρεσία. Δείτε τι χαρτιά θα χεριαστείτε για να πάρετε το κάθε επίδομα στο site μας.

Δικαιολογητικά – Δείτε τι χρειάζεστε

Σας παρουσιάζουμε όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε για την ΔΟΥ, την εφορία, το επίδομα στέγασης, επίδομα θέρμανσης, ανεργείας και όλα όσα που θα χρειαστείτε για κάθε είδους επίδομα και διαδικασία στο ΚΕΠ.

GOVGR και δικαιολογητικά για επίδομα

Ψάχνετε τι απαιτείται για την κατάθεση αίτησης έκδοση διαβατηρίου; Στο Newsera, θα βρείτε άρθρα και πληροφορίες για όλα τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε για διαβατήριο, ταυτότητα και άλλες εκδόσεις.

Το επίδομα θέρμανσης και το επίδομα ανεργίας είναι μόνο λίγα από αυτά. Δείτε τι θα χρειαστείτε για το επίδομα τέκνου και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί για την έκδοση δικαιολογητικών επιδόματος θέρμανσης.

Επίδομα σύνταξης – Τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε

Οι συντάξεις και τα επιδόματα χρειάζονται μια λίστα από δικαιολογητικά. Διαβάστε πρώτοι τα τελευταία νέα σχετικά με τον ΟΠΕΚΑ, συντάξεις ΟΓΑ και αναδρομικά.

Όλα τα επιδόματα, για τα οποία θα βρείτε πληροφορίες στην σελίδα μας: Επίδομα Στέγασης, Αναπηρικά επιδόματα, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Γέννας, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Υπάρχουν επίσης μείζουσας σημασίας επιδόματα και δικαιολογητικά, για τα οποία το Newsera σας πληροφορεί συνεχώς. Αυτά είναι το Επίδομα αναδοχής, το επίδομα γέννησης, τα έξοδα κηδείας και το επίδομα για την κηδεία, το επίδομα ομογενών και η σύνταξη σε Ανασφάλιστους Υπερήλικες.

Μερικά ακόμη επιδόματα που θα μάθετε πληροφορίες για αυτά, είναι τα παρακάτω:

  • Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων
  • Επίδομα ομογενών-προσφύγων

Η ομάδα του Newsera, κρατάει ανανεωμένες όλες τις πληροφορίες για τα επιδόματα, έτσι ώστε να έχετε πάντα «φρέσκες» πληροφορίες για αυτά. Μάθετε πρώτοι πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις στους δικαιούχους.

Προτεινόμενα