Ειδήσεις

καιρος θεσσαλονικη

Ο Καιρός σήμερα σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου (20/9)

Ο Καιρός σήμερα 20/9 ( Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ) , αναλυτικά η πρόγωνση καιρού σήμερα για την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κρήτη): Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 αναμένονται λίγες τοπικές...

kairos thessaloniki

Ο Καιρός σήμερα σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου (19/9)

Σας ενημερώνουμε σχετικά με το τι καιρό θα κάνει σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου. Λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, αναμένονται...

Γιορτή σήμερα, δείτε ποιος γιορτάζει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου (19/9)

Ποιος γιορτάζει σήμερα; Δείτε παρακάτω ποιος έχει γιορτή σήμερα 19/9 (Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου) και τι να ευχηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ψάχνετε ποιος έχει την τιμητική του σήμερα; Δείτε παρακάτω...

Γιορτή σήμερα, δείτε ποιος γιορτάζει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (17/9)

Ποιος γιορτάζει σήμερα; Δείτε παρακάτω ποιος έχει γιορτή σήμερα 17/9 (Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου) και τι να ευχηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ψάχνετε ποιος έχει την τιμητική του σήμερα; Δείτε παρακάτω...

Ειδήσεις στην Ελλάδα και νέα από την επικαιρότητα. Καθημερινά νέα με την πληρέστερη και κορυφάια ενημέρωση, μέσω 24/7 κάλυψης, από φωτορεπορτάζ και ειδησεογραφία. Νέα για Vodafone, Cosmote και Wind. Ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες εξελίξεις από το Newsera.

Ειδήσεις τώρα – Ο καιρός

Νέα για τον καιρό. Έντονα καιρικά φαινόμενα και προειδοποιήσεις της ΕΜΥ. Αναλυτικό δελτίο καιρού σήμερα. Τι καιρό θα κάνει αύριο; Ο καιρός για Αθήνα και οι ειδήσεις.

Έκτακτα δελτία καιρού ΕΜΥ. Καιρός στην Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Προγνώσεις καιρού για την Κρήτη. Ο καιρός από την ΕΜΥ. Πρόγνωσή, έκτακτα καιρικά φαινόμενα και αποφυγή.

Ειδήσεις για Vodafone, Cosmote και Wind

Όλα τα νέα και οι εξελίξεις στον τομέα τον τηλεπικοινωνιών. Μειώσεις τιμών, νεά πακέτα και εκπτώσεις σε Vodafone, Wind, Cosmote νέα.

Vodafone νέα: Βρείτε όλα τα προγράμματα με έκπτωση και ενημερωθείτε για το κόστος των συμβολαίων στους μεγάλους παρόχους τηλεπικοινωνιών.

Wind νέα: Η ιστοσελίδα μας, σας ενημερώνει καθημερινά για όλα τα νέα.

Επικαιρότητα – Οι ειδήσεις τώρα

Αληθινές ειδήσεις, χωρίς υπερβολές και με εγκυρότητα. Όλες οι νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, του Gov.gr και ενημερώσεις με δελτία τύπου.

Σας φέρνουμε πρώτοι τα νεά από τα μεσημεριανά και βραδινά δελτία ειδήσεων. Δείτε τι έγινε στην Ελλάδα σήμερα, ποιός γιορτάζει σήμερα και τι έγινε σαν σήμερα. Ειδήσεις και ψυχαγωγία, τεχνολογία, μόδα, στυλ, βιντεοπαιχνίδια, κινηματογραφικές ταινίες και αθλητισμός. Μουσική, τηλεόραση και νεά για το διαδίκτυο.

Στο Newsera θα βρείτε επίσης, χρήσιμες πληροφορίες, όπως το ποιός γιορτάζει άυριο. Έκτακτη επικαιρότητα μέσα από τα κορυφαία νέα της ημέρας. Τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site. Τεχνολογία, Περιβάλλον, Πολιτική, Κόσμος, Σπορ, Αυτοκίνητο, Οικονομία και Πολιτισμός.

Προτεινόμενα