Τεχνολογία

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα τεχνολογίας, με τις παρουσιάσεις κινητών, των tablet και υπολογιστών. Νέο iPhone , νέο iPad και νέα για Samsung Galaxy & Xiami Redmi. Τεχνολογικά νέα από το Newsera

Νέα Τεχνολογίας – Η Παρουσίαση για το νέο iPhone και το νέο iPad

Όλα τα events παρουσίασης για iPhone – iPad. Δείτε πρώτοι τις νέες συσκευές που θα πουληθούν φέτος στην ελληνική αγορά. Τα χαρακτηριστικά τους και τις τιμές τους. Οι πρώτες εντυπώσεις για τα νέα προϊόντα Apple στα νέα τεχνολογίας του site μας.

Νέο iPhone – Σε αναμονή για την επίσημη ανακοίνωση

Αναρωτιέστε πότε φτάνουν στην Ελλάδα τα νέα κινητά της Samsung; Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τις νέες συσκευές που θα έρθουν στη χώρα μας.

Όλες οι εξελίξεις και ειδήσεις για την Τεχνολογία. Τα τελευταία τεχνολογικά νέα από το Newsera.

Νέο iPad – πότε έρχεται;

Διαβάστε τα τεχνολογικά νέα πρώτοι, από όλες τις εταιρείες τεχνολογίας όπως η Xiaomi, με μεγάλη γκάμα σε Smartphones, Scooters, TVs & έξυπνες συσκευές.

Η Apple ήταν η πρώτη εταιρεία που έφτασε σε χρηματιστηριακή αποτίμηση 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων τον Αύγουστο του 2018 και φιγούραρε σε όλα τα νέα τεχνολογίας. Η ιστορία της, ξεκίνησε το 1976 από τρείς νεαρούς geeks! Η εταιρεία μπήκε για πρώτη φορά στο χρηματιστήριο το 1980 με αποτίμηση 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα σε 16 μήνες η εταιρεία αύξησε την αξία της σε 3 τρισεκατομμύρια δολάρια

Τα νέα τεχνολογίας των επόμενων δεκαετιών, έφεραν στο τραπέζι μας το.. iPad. Αυτό, ήταν μια συσκευή που δημιουργήθηκε πολύ αργότερα (γύρω στο 2010), όπου παρουσιάστηκε από τον Steve Jobs, όταν αυτός ακόμη ζούσε και ήταν το τελευταίο του προϊον. Ο χρήστης, με αυτή τη συσκευή μπορούσε να επισκεφτεί το ίντερνετ, να τσεκάρει τα email του, και να διαβάσει ebooks, ενώ μπορούσε παράλληλα να παρακολουθήσει ταινίες.

Προτεινόμενα